De nieuwste vacatures:

Chauffeur

GoudGoed Kringloop door WerkPro

Een chauffeur is de eerste persoon van Werkpro die iemand in levende lijve tegenkomt. De chauffeur heeft dus een klantvriendelijke uitstraling. De chauffeur is fysiek is staat het werk te verrichten, en weet de weg in de stad te vinden. We zijn afhankelijk van inzameling en de mensen geven liever spullen mee aan iemand die sympathiek overkomt . We zien graag dat je goed kunt omgaan met klanten; heb je daar hulp bij nodig?. Om te kunnen laden en lossen moet je tilwerkzaamheden verrichten; moeten we je daar nog iets in leren?. Ben je gastvrij, en vinden de klanten en je collega's het leuk als je er bent? We zijn blij met je.

Communicatiemedewerker

NonFiction Photo

Ons marketingteam is op zoek naar een communicatiemedewerker. Houd jij van verhalen vertellen, social media en content creatie in beeld, geluid en tekst? Kom ons dan helpen het NonFiction Photo Festival goed in the picture te zetten. Als communicatiemedewerker ben je onderdeel van het marketingteam. Samen met hoofd marketing, publicitymedewerker en de grafisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor het zichtbaar maken van NFP, haar mensen en haar activiteiten. Content creatie voor externe communicatie (met behulp van copywriters, fotografie- en videoteams) Social media content, ads en maximalisatie bereik (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter) in teamverband Website onderhoud in teamverband Contentstrategie: meedenken, data-analyse en rapporteren Festival locatiemanagement (een aantal shifts)

Vrijwilligers voedseltuin

Voedseltuin Het Hogeland

Vrijwilligers die graag buitenwerken en fysiek instaat zijn om de werkzaamheden uit te voeren en een of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn.

Sint / Hoofdpiet (man: 35-60 jaar)

Sintcentrale, Stichting

De ultieme hulp van Sinterklaas om alle kinderen te bezoeken is natuurlijk de Hulpsinterklaas. De Goedheiligman wordt gesteund door een zeer wijze volwassen hoofdpiet die de rechterhand van de Sint is, en uiteraard zorgt dat de andere pieten zich keurig gedragen, wat niet altijd lukt.

Vrijwilliger Steunpunt/huiskamer binnenstad Groningen

Leger des Heils W&G Noordoost

  De Huiskamer bevindt zich in de binnenstad van Groningen en biedt een veilige plek aan mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de prostitutie. De huiskamer is een plek waar vrouwen en mannen terecht kunnen voor vragen, voor hulp ( of doorverwijzing) maar natuurlijk ook voor een luisterend oor en een kop koffie. Het Leger des Heils W&G Noordoost werkt nauw samen met andere hulporganisaties. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. De taken van de vrijwilliger bestaan uit ondersteuning bij praktische vraagstukken, doorverwijzen naar de coördinator bij specifieke hulpvragen/problemen, het organiseren van activiteiten zoals een kledingbeurs of een beautyavond, herkennen van signalen van mensenhandel en het geven van taal-, computer-, fietsles of al waar behoefte aan is, maar ook heel belangrijk het (samen) creëren van een veilige en huiselijke sfeer. Op dit moment is er behoefte aan een vrijwilliger die op dinsdag Nederlandse les wil geven aan de deelnemers.

Medewerker Marketing en Communicatie

GRID, Grafisch Museum Groningen

Ben jij een enthousiaste en doortastende medewerker Marketing en Communicatie en als vrijwilliger beschikbaar voor minimaal 2 dagdelen per week, dan ben jij degene die we zoeken! Als medewerker Marketing en Communicatie (vrijwilliger) verzorg je samen met je collega medewerker sociale media, alle externe communicatie en verbeter je de marketingstrategie van GRID. Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de website. Je schrijft persberichten, hebt contact met o.a. journalisten, de VVV en Marketing Groningen. Je zoekt naar nieuwe wegen en manieren om geïnteresseerden te bereiken.

Bekijk alle vacatures Path 2