De website vrijwilligersgroningen.nl toont vrijwilligersvacatures uit de provincie Groningen. Deze vacatures komen van websites van lokale steunpunten vrijwilligerswerk die in deze provincie actief zijn. Deze steunpunten benutten deze provinciale website als extra middel om het vrijwilligerswerk in hun gemeente te promoten.

Vrijwilligersgroningen.nl biedt enkel een technische koppeling naar vrijwilligersvacatures en een zoeksysteem waarin mensen passend vrijwilligerswerk kunnen vinden. Op deze provinciale website staat een deel van de originele vacaturetekst. Voor de complete tekst en de contactgegevens kun je doorklikken naar de lokale website van het lokale steunpunt.

Over het plaatsen van vacatures, de inhoud of actualiteit van vacatureteksten en de websites waar vrijwilligersgroningen.nl naar doorlinkt, kun je contact opnemen met de desbetreffende steunpunten, omdat zij hiervoor verantwoordelijk zijn. De steunpunten die bij vrijwilligersgroningen.nl vacatures tonen, staan allen vermeld bij contact.

Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken of te gebruiken zonder toestemming.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplagen.

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie, producten of diensten van de websites waar vrijwilligersgroningen.nl naar doorlinkt.

E-mail: hallo@vrijwilligersgroningen.nl
Postadres: Postbus 2266, 9704 CG Groningen