KNVB waardeert de vrijwilligers

KNVB waardeert de vrijwilligers met een leuk filmpje en een toolkit voor verenigingen om hun vrijwilligers te bedanken. Lees en kijk hieronder meer. Tekst en toolkit KNVB-website Samen zijn we het voetbal. En voetbal zit vol passie en beleving. Een schitterende actie op het veld kan de toeschouwers langs de lijn in beroering brengen. Een prachtige goal is vaak nog weken onderwerp van gesprek. Maar we moeten niet vergeten dat er buiten het veld ook vaak met dezelfde passie en beleving, schitterende acties worden gemaakt. Door vele duizenden vrijwilligers! Want zonder de inzet van deze vrijwilligers is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers en een veelvoud aan liefhebbers iedere week van voetbal te laten genieten.

Vrijwilligers bedankt

Van de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld. Van de schoonmakers in de kleedruimten tot de webmaster achter de computer. Van de jeugdtrainers in de regen tot de lijnentrekkers op het gras. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Het einde van het voetbalseizoen is bij uitstek hèt moment om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoensafsluiting of organiseren een speciale vrijwilligersavond. De KNVB en de voetbalverenigingen spreken met dit filmpje hun waardering uit voor alle vrijwilligers.

Alle accommodatiebeheerders, barmannen en –vrouwen, bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen, terreinknechten, toernooicoördinatoren, trainers, verzorgers, voorzitters, wasdames, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!

Doe mee

Het filmpje 'Vrijwilligers' is het tweede filmpje uit de corporate serie 'Doe mee'. Met de serie belicht de KNVB de mooie kanten van de sport. We laten zien dat voetbal van en voor iedereen is en dat voetbal het grootste sociale netwerk van Nederland is. Het werk van duizenden vrijwilligers in het amateur- en betaald voetbal draagt hier zeker aan bij.

Doe ook mee en bedank iedereen die het voetbal mogelijk maakt. Verenigingen kunnen op http://knvb.pr.co materialen downloaden om hun eigen vrijwilligers te bedanken.

Vragen of een leuk verhaal delen? Doe mee! Laat het ons weten via #doemee of doemee knvb.nl . Kijk voor meer informatie op www.knvb.nl/watdoenwe/doemee/vrijwilligers.