Wie verdient er een mooie video?

Misschien ken je iemand die vrijwillig een leuke dag voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert? Of geeft een kennis paardrijles aan autistische kinderen? Of heeft iemand keihard gewerkt om zijn eigen sociale organisatie van de grond te krijgen en kan hij nog wel een steuntje in de rug gebruiken in de vorm van een leuke video.

Lianne van Kralingen die videofilms maakt voor de MOgroep is een nieuw initiatief gestart. Ze gaat een dag per maand besteden aan het maken van een gratis video voor iemand die dit echt verdient.

Die video kan dan op social media en andere websites worden geplaatst om de persoon, de organisatie of het initiatief zo extra aandacht te geven.

Lianne:"Het mooiste aspect van mijn werk is dat ik er andere mensen blij mee kan maken. Met dit initiatief hoop ik dat ik nog meer mensen blij kan maken en dat zo mijn werk nog leuker wordt." 

Het verhaal mag groots zijn maar ook de kleine lieve verhalen zijn welkom. Een voorwaarde is dat het in een uur of twee gefilmd kan worden en dat het onderwerp goed in beeld te brengen is. Eens per maand kiest ze een onderwerp uit. De video is gratis, maar Lianne is wel op zoek naar betaalde opdrachten, ze stelt het daarom op prijs als de winnaar haar kan introduceren bij organisaties uit zijn of haar netwerk. 

Mail je verzoek aan Lianne van Kralingen, info@lvkmedia.nl .