Vrijwilligers Groningen (VG) is een digitale vacaturebank waar je vrijwilligersvacatures uit de hele provincie Groningen kunt vinden. Deze vacatures komen van websites van lokale steunpunten vrijwilligerswerk. Op deze websites kunnen organisaties vacatures plaatsen en inwoners kunnen zoeken naar vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersvacatures van lokale websites krijgen dus een extra ‘etalage’ op Vrijwilligers Groningen. Je kunt hier zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij je past.

De website Vrijwilligers Groningen is mede dankzij financiering door de Provincie Groningen tot stand gekomen.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over Vrijwilligers Groningen? Kijk hier bij de veelgestelde vragen.

Steunpunten

Een deel van de steunpunten speelt een bemiddelende rol tussen organisaties en nieuwe vrijwilligers. Wie interesse heeft in een vacature, kan hier via het steunpunt op reageren. Het steunpunt overlegt met beide partijen en legt vervolgens contact tussen de organisatie en de vrijwilliger.

Bij vacatures waar niet voor wordt bemiddeld staan alle contactgegevens van de desbetreffende organisatie bij de vacature. Wie interesse heeft kan rechtstreeks met deze organisatie contact opnemen om te kijken of er een klik is.

Deze website is tot stand gekomen in opdracht van en gefinancierd door de Provincie Groningen en wordt mede gefinancierd door bijdragen van de steunpunten vrijwilligerswerk.

Neem contact op met een van de steunpunten voor:

  • Vinkje hulp bij het zoeken naar vrijwilligerswerk of maatschappelijke stage
  • Vinkje hulp bij het zoeken naar vrijwilligers
  • Vinkje algemene informatie over vrijwilligerswerk