14 maart 2017

Dit evenement is al geweest!

Speeddaten voor vrijwilligerswerk in de stad Groningen

Dinsdag 14 maart kun je speeddaten voor betaald en onbetaald werk bij diverse zorg- en welzijnsorganisaties in het Noorden. Ook Link 050 opent die dag de deuren voor iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk in de stad Groningen (of net daarbuiten).

Wat zijn de mogelijkheden?

Diverse organisaties in Groningen en daarbuiten zijn dagelijks op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich graag in willen zetten. Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur langs bij Link 050 in de Oude Ebbingestraat 55. Daar staat de koffie en zitten de medewerkers van Link 050 voor je klaar om met je te speeddaten! Voordat je gaat speeddaten kun je je alvast oriënteren op de vacatures die er allemaal voor vrijwilligers zijn via: http://www.link050.nl/vrijwilligersvacaturebank. Daar kun je ook zoeken naar vrijwilligerswerk wat je vanuit huis of in een specifieke wijk kunt doen.

Met of zonder cv welkom

Tijdens de speeddate vindt een kort verkennend gesprek plaats van ongeveer 10 minuten, over vrijwilligerswerk en de mogelijkheden. Eventueel kan er op een later tijdstip een vervolggesprek ingepland worden, om wat dieper in te gaan op je wensen en kwaliteiten en welk vrijwilligerswerk bij je past.  Als je een cv hebt, dan mag je die meenemen, maar ook zonder cv ben je van harte welkom op 14 maart bij Link 050.