Vrijwilliger #17707

Vrouw (26)

Korte omschrijving vrijwilliger

Ik ben in 2017 afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Hanzehogeschool. Inmiddels heb ik bij verschillende organisaties met verschillende doelgroepen ervaring opgedaan. Ik heb tot nu toe voornamelijk gewerkt met jongeren en jongvolwassenen, tussen de 15 en 23, met verschillende problematieken zoals: verslaving, psychopathologische stoornissen, zorg- en hulpmijdend gedrag, ontoereikend sociaal netwerk, licht verstandelijke beperking en criminaliteit. Ook heb ik gewerkt binnen een psychatrische woonvorm waar ik bewoners heb begeleidt met een complexe meervoudige problematiek.

Mijn meest recente werkervaring heb ik opgedaan bij het COA, waar ik minderjarige azielzoekers heb begeleid. In mijn ogen een hele andere doelgroep en wereld, maar ook hier heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt.

Mijn passie ligt bij het werken met jongeren en jongvolwassenen. Ik ben op zoek naar een dynamische werkplek waar ik een steentje bij kan dragen, mijn ervaring kan inzetten én zelf nog meer kan leren.

Informatie vrijwilliger

Geslacht Vrouw
Leeftijd 26
Woonplaats Groningen
Rijbewijs Ja
Uren per week 2 tot 10 uur per week.
Voorkeur doelgroepen jongeren 12 tot 16 jaar
jongeren 16 tot 23 jaar
mensen met een migratieachtergrond
Voorkeur activiteiten coaching en mentoring
culturele en creatieve activiteiten
educatief werk
Voorkeur werksoorten buitenland en derde wereld
hulpverlening
sociaal-cultureel werk
Beschikbaarheid
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond

Contact opnemen met bemiddelende organisatie

vvb@link050.nl