VrijwilligersSteunpunt Delfzijl

Voor bewoners en organisaties uit de regio Delfzijl en Appingedam.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Delfzijl bemiddelt tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties/ inwonersinitiatieven en promoot het belang van vrijwilligerswerk binnen de gemeente Delfzijl en Appingedam. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Delfzijl terecht om de mogelijkheden op het gebied van het vrijwilligerswerk te bespreken. Vanuit het Steunpunt wordt meegedacht over passend vrijwilligerswerk, dat aansluit bij de doelstelling van de vrijwilliger.

De bemiddeling tussen vrijwilliger en organisatie is voor ons maatwerk!

Vrijwilligersorganisaties

Vrijwilligersorganisaties en initiatiefnemers kunnen eveneens voor informatie, advies en ondersteuning terecht bij het Steunpunt. Verder biedt het Steunpunt vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid om vrijwilligersvacatures te laten plaatsen op www.vrijwilligersgroningen.nl, dé bemiddelingswebsite tussen vrijwilligers en organisaties in de provincie Groningen. 

Klussen

Zoekt u een vrijwilliger die kortdurende klussen (b.v. het leggen van laminaat) kan doen, dan kunt u zich melden bij Stichting Present Noord Groningen. Kees Douma, Algemeen coördinator te bereiken op (06) 37 27 01 99 of  info@presentnoordgroningen.nl. Kijk voor verdere informatie op https://stichtingpresent.nl/noordgroningen/contact/

Bezoekjes

Bent u woonachtig in de gemeente Delfzijl en bent u ouder dan 75 jaar? Dan kunt u voor het krijgen van bezoekjes een beroep doen op SWD. Neemt u hiervoor contact op met Dineke Smit, te bereiken op 0596 – 650 787 of d.smit@s-w-d.nl

Bereikbaarheid

We zijn op dinsdag van 9.00 - 12.00 uur via nr 0596 - 650787. 
Maar u kunt ook mailen met vragen of voor een afspraak.

Contactpersonen

Delfzijl en Appingedam:
Bokko-Jan Huitema (Passend Vrijwilligerswerk, intakegesprekken)
Nathanja Mulder (Algemeen aanspreekpunt, coordinatie, werkbezoeken, adviesgesprekken vrijwilligersorganisaties, pr)
Ity Poucki - de Boer (Administratie, intakegesprekken)

bereikbaar via:
e-mailadres: vrijwilligerssteunpunt@s-w-d.nl 
telefonisch op nr 0596 - 650787. 
Gesprekken op locatie behoort tot de mogelijkheid.