Vrijwilligers Vacaturebank voor de gemeente Stadskanaal

(onze andere diensten/activiteiten vind je op: www.vipstadskanaal.nl)

ONZE VACATURE VAN DE WEEK

Vacatures zoeken

Bij 'vacatures zoeken' vind je een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures in de regio Stadskanaal. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. De contactgegevens staan bij de vacature vermeld. 

Informatie, advies en bemiddeling  

Wil je informatie of advies over vrijwilligerswerk? Gaat je voorkeur uit naar persoonlijke bemiddeling? Heb je hulp nodig om vrijwilligerswerk voor jou mogelijk te maken? Dan ben je bij het VIP! Stadskanaal op het juiste adres. Je kunt gewoon langskomen (zie openingstijden), maar een afspraak maken kan ook.                                 

'Ontdek je Talent'   

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk of een andere manier van zinvolle vrijetijdsbesteding? En weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan is de (gratis) training ‘Ontdek je Talent’ misschien iets voor jou. Ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat voor jou belangrijk is. En natuurlijk krijg je voldoende informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk om een goede keuze te maken. ‘Ontdek je Talent' bestaat uit vier bijeenkomsten op de maandagmiddag van 13.15 - 15.15 uur bij Welstad aan het Gandhiplein in Stadskanaal. Meld je aan voor de eerstvolgende training die op 20 januari 2020 van start gaat. Aanmelden kan per mail vip@welstad.nl of bij het VIP!