Vrijwilligersvacaturebank

voor inwoners én hun organisaties in de regio Stadskanaal

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Bij 'vacatures zoeken' vind je een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures in de regio Stadskanaal. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. De contactgegevens staan bij de vacature vermeld. 

KLIK HIER VOOR ONZE VACATURE VAN DE WEEK (WEEK 8) 

Wil je informatie/advies over vrijwilligerswerk of gaat jouw voorkeur uit naar persoonlijke bemiddeling? Heb je hulp nodig om vrijwilligerswerk voor jou mogelijk te maken? Dan ben je bij het VIP! Stadskanaal op het juiste adres. Je kunt gewoon langskomen (zie openingstijden), maar een afspraak maken mag ook.                                    

Ontdek je Talent

Je wilt vrijwilligerswerk gaan doen, maar weet nog niet precies wat? Dan is ‘Ontdek je Talent’ misschien iets voor jou. Ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat voor jou belangrijk is. En natuurlijk krijg je voldoende informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk om een goede keuze te maken. ‘Ontdek je Talent' bestaat uit vier bijeenkomsten op de maandagmiddag van 13.15 - 15.15 uur. Meedoen, meld je dan aan bij het VIP! Op 16 maart 2020 gaan we weer van start met een volgende groep. NB De start van deze training is uitgesteld vanwege het coronavirus. Je kunt je nog wel aanmelden.

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers?

Schrijf je organisatie in bij de vacaturebank en plaats een vacature. We helpen je er indien gewenst bij. Ook als je organisatie op dit moment geen vacatures heeft, is het goed om je via de vrijwilligersvacaturebank in te schrijven. Het VIP! informeert nl. ingeschreven organisaties regelmatig over vrijwilligerszaken zoals trainingen, gratis VOG, NLdoet, de jaarlijkse vrijwilligersavond en vrijwilligersprijs etc.

Benieuwd naar onze andere diensten en activiteiten? Klik hier voor de website van het VIP! gemeente Stadskanaal.