Vrijwilligers Vacaturebank voor de gemeente Stadskanaal

(onze andere diensten/activiteiten vind je op: www.vipstadskanaal.nl)

Vacatures zoeken

Bij 'vacatures zoeken' vind je een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures in de regio Stadskanaal. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. De contactgegevens staan bij de vacature vermeld. 

Informatie, advies en bemiddeling  

Wil je informatie of advies over vrijwilligerswerk? Gaat je voorkeur uit naar persoonlijke bemiddeling? Heb je hulp nodig om vrijwilligerswerk voor jou mogelijk te maken? Dan ben je bij het VIP! Stadskanaal op het juiste adres. Je kunt gewoon langskomen (zie openingstijden), maar een afspraak maken kan ook.                                 

'Ontdek je Talent'  

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan is de (gratis) training ‘Ontdek je Talent’ misschien wat voor jou. Ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat voor jou belangrijk is. En natuurlijk krijg je voldoende informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk om een goede keuze te maken.

Vaak komen deelnemers tijdens deze training tot de ontdekking dat ze meer kunnen dan verwacht en buigen eventuele negatieve ervaringen om naar iets positiefs. Elkaar helpen door er met elkaar over te praten, dat geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen. De training 'Ontdek je Talent' bestaat uit 4 bijeenkomsten en vindt plaats op de maandagmiddag van 13.15 - 15.15 uur. De komende trainingen zijn:

  • maandagmiddag 4 t/m 25 november in dienstencentrum de Bolster in Onstwedde
  • maandagmiddag 20 januari t/m 10 februari bij Welstad in Stadskanaal
  • maandagmiddag 16 maart t/m 6 april bij (nog vast te stellen)
  • maandagmiddag 11 mei t/m 1 juni bij Welstad in Stadskanaal

Belangstelling: stuur een mail naar vip@welstad.nl, kom langs of bel met het VIP!