Vrijwilligersvacaturebank voor de regio Stadskanaal

voor onze website ga je naar www.vipstadskanaal.nl

Vacatures zoeken

Bij 'vacatures zoeken' vind je een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures in de regio Stadskanaal. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. De contactgegevens staan bij de vacature vermeld. 

Informatie/advies & bemiddeling  

Wil je informatie of advies over vrijwilligerswerk? Gaat je voorkeur uit naar persoonlijke bemiddeling? Heb je hulp nodig om vrijwilligerswerk voor jou mogelijk te maken? Dan ben je bij het VIP! Stadskanaal op het juiste adres. Je kunt gewoon langskomen (zie openingstijden), maar een afspraak maken kan ook.                                 

'Ontdek je Talent' 

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan is de (gratis) training ‘Ontdek je Talent’ misschien wat voor jou. Tijdens deze training ga je onderzoeken waar je goed in bent, wat je leuk vindt, wat belangrijk voor je is, en wat je graag wilt doen. Vaak komen deelnemers tot de ontdekking dat ze meer kunnen dan ze hadden verwacht en leren negatieve ervaringen om te buigen naar iets positiefs. Elkaar helpen door er met elkaar over te praten, dat geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen. 'Ontdek je Talent' bestaat uit vier bijeenkomsten en gaat maandagmiddag 6 mei van start van 13.15 – 15.15 uur bij Welstad aan het Gandhiplein in Stadskanaal. Er is nog plek voor enkele deelnemers. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar vip@welstad.nl of bellen met het VIP! Stadskanaal 0599- 655001.