23 januari 2018

Dit evenement is al geweest!

Workshop "Meer vrijwilligers in korte tijd" (Sterk Vrijwilligerswerk)

Stichting Welstad organiseert in samenwerking met het project Sterk Vrijwilligerswerk (een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties zoals NOC*NSF, KNVB, Huis voor de Sport, Groninger Dorpen en CMO STAMM) de komende tijd een aantal gratis workshops/trainingen. ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ richt zich op het versterken van verenigingen door te stimuleren en ondersteunen dat zij ervaring delen en samenwerken. Mede dankzij subsidie van de provincie Groningen kunnen de workshops kosteloos aan organisaties worden aangeboden.

De cursus ‘Meer vrijwilligers in korte tijd’ kent een maximum aantal deelnemers en beslaat meerdere avonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het VIP! Stadskanaal van Welstad, vip@welstad.nl, of via tel. 06 462 472 64, Jaap Boer.

Workshop Meer vrijwilligers in kortere tijd

In 3 bijeenkomsten van een avond leer je hoe je meer resultaat haalt uit de werving van vrijwilligers. Wat je leert tijdens de bijeenkomsten pas je meteen toe in de praktijk. Je wordt meegenomen in een stap-voor-stap-aanpak en krijgt veel praktische tips.
Dinsdagavonden: 23 januari 2018; 20 februari 2018;  20 maart 2018, aanvang 19:30 uur, maximaal 12 deelnemers.
Locatie: Stichting Welstad, Ghandiplein 5, 9501 DB Stadskanaal.

Aanmelden: via de agenda van CMOSTAMM  Klik hier