5 april 2018

Dit evenement is al geweest!

Workshop voor verenigingen over bestuurlijke vernieuwing

Stichting Welstad organiseert op donderdagavond 5 april 2018 in samenwerking met het project Sterk Vrijwilligerswerk (een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties zoals NOC*NSF, KNVB, Huis voor de Sport, Groninger Dorpen en CMO STAMM) een (gratis) workshop Bestuurlijke vernieuwing. Er is nog plek voor enkele organisaties om aan te schuiven.

Deze workshop is voor verenigingen die zoeken naar oplossingen voor slepende problemen óf verenigingen met ambities, die inzien dat verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang. Daarbij is er vooral aandacht voor verschillen, juist om het verschil te maken! De workshop staat expliciet stil bij de mensen die hierin de belangrijkste rol vervullen, namelijk de bestuurders! Dit doen we door ervaringen uit te wisselen met de nadruk op nieuwe inzichten, mogelijkheden en praktische toepassing voor de eigen vereniging.

De workshop op 5 april begint om 19:30 uur en vindt plaats bij Stichting Welstad, Gandhiplein 5 in Stadskanaal. Aanmelden kan bij het VIP! van Welstad: vip@welstad.nl of tel. 655001.