Leer en Doe festival . . . niet op het plein maar op TV

Jaarlijks organiseert het VIP! op de 1ste zaterdag van september het Leer en Doe festival. Verenigingen en organisaties presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven nieuwe vrijwilligers, leden en deelnemers. Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen Leer en Doe festival op het (Raadhuis)plein. Maar wel op TV! 

Verenigingen zijn op zaterdag 5 september tussen 10.00 – 15.00 uur één voor één welkom in een speciale uitzending om hun activiteiten te presenteren. De presentaties vinden live plaats op een podium. Ook is er de mogelijkheid om ze (gedeeltelijk) vooraf op te nemen. Tussen de presentaties door zijn er optredens van artiesten. Het VIP! organiseert dit alternatieve Leer en Doe festival in samenwerking met RTV1, streekomroep voor de Veenkoloniën.

Laat je zien als vereniging of maatschappelijke organisatie op zaterdag 5 september. De invulling kan bijvoorbeeld met een interview, een demonstratie, voorstelling, rondleiding of een eigen idee.  Na jullie aanmelding nemen we contact op om dit samen door te spreken.

Aanmelden (graag voor 1 juli) via het aanmeldformulier op de website van het VIP! www.vipstadskanaal.nl.