Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam

Voor bewoners en organisaties uit de gemeente Veendam

De functies van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam

  • Bemiddeling via onze vacaturebank
  • Informatie, advies en belangenbehartiging van vrijwilligers en organisaties
  • Deskundigheidsbevordering van vrijwilligers, zie hiervoor ook de website http://www.vitaalvrijwilligerswerk.nl voor alle informatie m.b.t. training- en scholingsmogelijkheden.
  • Projectontwikkeling op alle gebied van vrijwilligerswerk
  • Promotie voor vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldkaarten en de vrijwilligerstest.

Vrijwilligersverzekering

Zoekt u informatie over de vrijwilligersverzekering voor de gemeente Veendam? Klik dan hier:  link naar vrijwilligersverzekerin van de gemeente Veendam https://www.veendam.nl/Inwoners/Werk_inkomen_en_uitkering/Vrijwilligersverzekering .

Vrijwilligerstest

Probeer ook eens de vrijwilligerstest op www.vrijwilligerswerk.nl/?content=/68/Doe_een_vrijwilligerstest en kom er achter wat voor soort vrijwilliger je/u bent.

Schrijf uw organisatie in

Ook als uw organisatie op dit moment geen vacatures heeft, is het goed om u bij onze vrijwilligersvacaturebank in te schrijven.
Het Steunpunt informeert ingeschreven organisaties regelmatig over vrijwilligerszaken zoals; themabijeenkomsten, workshops, informatie, trainingen e.d.

Bekijk ook onze facebook pagina

Steunpunt Maatschappelijke Stages Veendam

Het steunpunt MaS is er voor al uw vragen op het gebied van de maatschappelijke stages! Bijka Scholtens, 0598 698119 of stuur een e-mail naar: bscholtens@compaenveendam.nl
Bezoekadres: Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Vacatures maatschappelijke stages worden aangeduid met MaS

Leerlingen die belangstelling hebben voor een MaS vacature nemen contact op met de mentor en na toestemming nemen ze contact op met de organisatie.

Contact

Onder 'Locatie en openingstijden' staat hoe u in contact met ons kunt komen. Via e-mail of telefoon kunt u ook een afspraak maken.
U kunt met vragen over vrijwilligerswerk buiten de openingstijden altijd bellen met Compaen  0598 698119.