Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam

Voor bewoners en organisaties uit de gemeente Veendam

De functies van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam

  • Bemiddeling via onze vacaturebank
  • Informatie, advies en belangenbehartiging van vrijwilligers en organisaties
  • Deskundigheidsbevordering van vrijwilligers, zie hiervoor ook de website http://www.vitaalvrijwilligerswerk.nl voor alle informatie m.b.t. training- en scholingsmogelijkheden.
  • Projectontwikkeling op alle gebied van vrijwilligerswerk
  • Promotie voor vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldkaarten en de vrijwilligerstest.

Vrijwilligersverzekering

Zoekt u informatie over de vrijwilligersverzekering voor de gemeente Veendam? Klik dan voor de link naar de vrijwilligersverzekering van de gemeente Veendam.

Vrijwilligerstest

Probeer ook eens de vrijwilligerstest op de website van Vrijwilligerswerk.nl: Doe een vrijwilligerstest en kom erachter wat voor soort vrijwilliger je/u bent.

Schrijf uw organisatie in

Ook als uw organisatie op dit moment geen vacatures heeft, is het goed om u bij onze vrijwilligersvacaturebank in te schrijven.
Het Steunpunt informeert ingeschreven organisaties regelmatig over vrijwilligerszaken zoals; themabijeenkomsten, workshops, informatie, trainingen e.d.

Bekijk ook onze facebook pagina

Steunpunt Maatschappelijke Stages Veendam

Het steunpunt MaS is er voor al uw vragen op het gebied van maatschappelijke stages! U kunt met vragen over maatschappelijke stages telefonisch contact opnemen met het steunpunt vrijwilligerswerk Veendam, uitsluitend op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op het nummer 0598 698119. Mailen kan via vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl

Vacatures maatschappelijke stages worden aangeduid met MaS

Leerlingen die belangstelling hebben voor een MaS vacature nemen contact op met de mentor en na toestemming nemen ze contact op met de organisatie.

Contact

Onder 'Locatie en openingstijden' staat hoe u in contact met ons kunt komen. Via e-mail of telefoon kunt u ook een afspraak maken.
U kunt met vragen over vrijwilligerswerk buiten de openingstijden altijd bellen met Compaen  0598 698119.