Steunpunt Vrijwilligerswerk Het Hogeland

Ondersteunt, informeert en adviseert vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers over vrijwilligerswerk

    Steunpunt vrijwilligerswerk Het Hogeland

Het steunpunt vrijwilligerswerk ondersteunt, informeert en adviseert vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers over vrijwilligerswerk

 

Wat kan het Steunpunt Vrijwilligerswerk voor u doen?

 

  • Wij bemiddelen tussen vrijwilligers en -organisaties (vraag en aanbod) en kunnen u helpen met het zoeken naar een passende vrijwilligersvacature of het zoeken naar geschikte kandidaten voor uw openstaande vacature
  • Wij kunnen u hulp bieden bij bijvoorbeeld het opstellen van vrijwilligersbeleid, vrijwilligerscontracten en u informeren over de vrijwilligersvergoedingen en verzekering.
  • Organiseert de landelijke vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds.
  • Wij kunnen wervingsbijeenkomsten organiseren in samenwerking met maatschappelijke organisaties.
  • Wij promoten het vrijwilligerswerk.
  • Wij organiseren jaarlijks waarderingsbijeenkomsten voor vrijwilligers.
  • organiseren De Week tegen de Eenzaamheid.

Het steunpunt vrijwilligerswerk, regio Winsum & Bedum, werkt nauw samen met het steunpunt vrijwilligerswerk regio Uithuizen.

Bemiddeling

Op deze site kunt u zich inschrijven voor vrijwilligerswerk en kunt u gericht zoeken naar een passende vacature. Ook kunnen organisaties zich hier inschrijven en zelf op zoek gaan naar vrijwilligers.

Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons steunpunt voor een persoonlijk gesprek op het Werkplein Ability, Ubbo J. Mansholtplein 2, 9951 BX Winsum (naast het station), voor informatie of inschrijving. Maak een afspraak met Barbara van den Burg, coördinator van het Steunpunt vrijwilligerswerk. zij is op ma-, di-, do-, vrij-, bereikbaar van 9:30 tot 15:00 uur.

Volg ons ook op:

https://www.instagram.com/vrijwilligershethogeland/ 

&

https://www.facebook.com/VVB.Eemsmond