17 november 2017

Dit evenement is al geweest!

Gemeente Winsum waardeert vrijwilligers met een gezellige middag

Jaarlijks zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties. Dankzij deze inzet van enthousiaste vrijwilligers kunnen organisaties bestaan en activiteiten plaatsvinden.

De gemeente Winsum waardeert de inzet  van vrijwilligers zeer en organiseert samen met Steunpunt Vrijwilligerswerk Winsum op vrijdag 17 november 2017 een gezellige High Tea voor vrijwilligers in cultureel centrum  De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum. .

Programma

Tijdens de High Tea van 14.30 tot 17.00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes. Verder zijn er uiteenlopende leuke activiteiten zoals een stoelmassage,  biljarten, kaarten maken, muziek en een  lezing over Kerstvloed 1717 door Tonko Ufkes.

Deelname aan een activiteit of de lezing is geheel vrijblijvend!

De High Tea is gratis en alle vrijwilligers woonachtig in de gemeente Winsum  zijn van harte welkom.

Aanmelden voor de High Tea

Vrijwilligers uit gemeente Winsum kunnen zich tot  12 november a.s. aanmelden bij balie@werkpleinability.nl   

Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden.

De High Tea biedt ruimte aan maximaal 100 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 12 november krijgt u een bevestiging van deelname.