20 februari 2018

Dit evenement is al geweest!

Banenmarkt op Werkplein Ability in Winsum

Werkplein Ability in Winsum organiseert op dinsdag  20 februari 2018 een Banenmarkt dat in het teken  staat van Horeca. Naast het speeddaten met werkgevers, vrijwilligersorganisaties en uitzendbureaus is er gelegenheid om een profielfoto te laten maken dat gebruikt kan worden op de CV en Linked In. Ook is er gelegenheid om uw CV of Linked In profiel te laten checken waarna u feedback krijgt en tips.

Je inzetten als vrijwilliger  kan een  goede opstap zijn naar betaald werk en daarom is het Steunpunt Vrijwilligerswerk tijdens de Banenmarkt aanwezig om informatie te geven over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk voor werkzoekenden. Zo kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan het behoud van het werkritme, het verbreden van je  netwerk maar biedt het ook mogelijkheden voor re-integratie, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring. Kortom, vrijwilligerswerk staat goed op een  CV!

Tijdens deze Banenmarkt informeren o.a. Stichting ’s Heerenloo Opmaat, Biblionet Groningen, Landgoed Borg Verhildersum, Maxima kledingbank, NOVO Uithuizen en ’t Gerack  over hun werkzaamheden en vrijwilligersvacatures. Dus zoekt u betaald –  of passend vrijwilligerswerk? Kom onder het genot van een lekker kopje koffie speeddaten met werkgevers en vrijwilligersorganisaties uit de regio! 

Iedereen is van 10:00 tot 12:00 uur welkom op het Werkplein Ability, Ubbo. J. Mansholtplein 2  te Winsum.