Vrijwilligerscentrale Midden-Groningen

Voor inwoners en organisaties uit de regio Menterwolde

Op zoek naar vrijwilligerswerk?  

Kijk eens bij de verschillende vrijwilligersvacatures op deze website en neem contact met ons op of schrijf je in via de website!
Dan maken we een afspraak en kijken we samen met je naar welk vrijwilligerswerk bij je past. 

Natuurlijk kun je ook vrijblijvend binnenlopen bij het MAC* in Muntendam!

Wil je af en toe iets voor een ander doen?

De Vrijwillige Hulpdienst van de Vrijwilligerscentrale is doorlopend op zoek naar mensen die iets voor een ander willen doen in de vorm van bijvoorbeeld een klusje doen, hulp in de tuin, een bezoekmaatje, mee naar het ziekenhuis of gezellig samen een boodschap doen. Je kunt je daarvoor aanmelden!

Heb je hulp nodig voor klusjes, bezoek of vervoer?

De Vrijwillige Hulpdienst biedt hulp bij allerlei kleine klusjes en kan ook helpen bij het vinden van een maatje voor de gezelligheid of een activiteit. Je kunt een beroep doen op de Vrijwillige Hulpdienst! Schroom niet te vragen wat de mogelijkheden zijn. We hebben een pool met vrijwilligers die graag mensen helpen.

Wat doen we voor vrijwilligersorganisaties?

De Vrijwilligerscentrale helpt bij de werving van vrijwiligers en biedt ondersteuning bij diverse zaken. Ook vragen over bijvoorbeeld de vrijwilligersverzekering of bestuurskwesties kunt u aan ons stellen.

*Wat doet het MAC?

Vanuit het MAC bieden we ondersteuning iedereen die vragen heeft en bieden we ook ondersteuning aan groepen vrijwilligers in de dorpen die hulp willen. We denken mee om mogelijkheden te  vinden om uw gewenste doelen te bereiken. Kijk op de website van MAC Midden-Groningen  voor meer informatie

Contact met ons?

De Vrijwilligerscentrale is gevestigd in het Maatschappelijk Activiteiten Centrum (MAC) aan het Julianaplein 1 te Muntendam en is onderdeel van Kwartier Zorg en Welzijn. Voor alle contactinformatie kijkt u onder het menu 'Locatie & openingstijden'.