Werkwijze VrijwilligersGroningen

VrijwilligersGroningen is een digitale vrijwilligersvacaturebank waar organisaties en nieuwe vrijwilligers elkaar kunnen vinden. Het is de enige website waarbij steunpunten vrijwilligerswerk uit een hele provincie met elkaar samenwerken om organisaties en vrijwilligers aan elkaar te koppelen.

Zoek je vrijwilligerswerk?

Je kunt op VrijwillligersGroningen kiezen uit ruim 2200 vacatures uit de hele provincie Groningen. Er zijn altijd vacatures bij je in de buurt, die passen bij jouw interesses en ervaring.

Je kunt je ook inschrijven en een anoniem profiel op onze website plaatsen. Organisaties die bij ons ingeschreven staan kunnen dan via het steunpunt hun interesse kenbaar maken.

Je mag je alleen inschrijven als je tenminste 16 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je graag vrijwilligerswerk doen, neem dan contact op met het steunpunt bij jou in de buurt.

Op deze website verwerken wij persoonlijke gegevens. Wij gaan altijd zo zorgvuldig mogelijk om met je persoonlijke gegevens. Meer informatie over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens kun je vinden in de privacy verklaring.   

Lees meer informatie over vrijwilligerswerk zoeken.

Zoek je vrijwilligers?

Om nieuwe vrijwilligers voor je organisatie te vinden, kun je vacatures op de website plaatsen of zoeken bij de vele profielen van mensen die vrijwilligerswerk zoeken.

Alleen als jouw organisatie ingeschreven staat kun je vacatures plaatsen of reageren op een of meer vrijwilligersprofielen. Voor deze inschrijving gelden enkele criteria.

Lees meer over deze criteria en hoe je je inschrijft.

Persoonlijk advies

Zoek je vrijwilligers of vrijwilligerswerk en heb je hierbij wat persoonlijke ondersteuning nodig? Ga dan naar een steunpunt vrijwilligerswerk bij je in de buurt. De medewerkers daar kunnen je ook helpen bij andere vragen, bijvoorbeeld over hoe je vrijwilligersbeleid versterkt, over verzekeringen voor vrijwilligers of hoe je vrijwilligers voor je organisatie behoudt.

Neem contact op met het steunpunt in jouw buurt