#15 Duplicate customers (same Code): code is niet uniek en er zijn meerdere customers met dezelfde code in de database #16 Zoekveld voor klanten implementeren #17 Email van klanten moeten in de db + klanten moeten hierop een mail krijgen bij afwijzen #18 Decline geeft een foutmelding terug maar staat niet op "declined" #19 Datum van update meenemen in response: checken of er op de laatste versie wordt gereageerd #20 Email decline moet ook naar eventuele emailadressen vanuit in de klant-record #21 Resetten alle response-waarden by update indien saldo anders #22 Reply to van admin notificatie naar e-mail klant indien aanwezig

Wat voor vacatures vind ik op deze website?

Hier vind je allerlei soorten vrijwilligerswerk. De vacatures komen van websites van verschillende lokale vrijwilligerssteunpunten uit de provincie Groningen.

Kan ik me als vrijwilliger bij deze website aanmelden?

Nee. Je kunt je wel aanmelden bij een van de steunpunten met een eigen vrijwilligerswerkwebsite. Zoek contact met een steunpunt vrijwilligerswerk bij je in de buurt.

Kan ik vrijwilligersvacatures op deze website plaatsen?

Nee dat kan hier niet. De vrijwilligersvacatures die je op deze website ziet komen namelijk van andere websites. Er zijn diverse organisaties in de provincie met een eigen vrijwilligerswerkwebsite. Bij zo’n website kun je je organisatie aanmelden en vacatures plaatsen. Bekijk hier welke steunpunten er zijn.

Op Vrijwilligers Groningen had ik een account. Waarom kan ik niet meer inloggen?

De werking van deze website is compleet veranderd. Er staan nog wel vrijwilligersvacatures op de site, maar het beheer van accounts en aanleveren van vacatures gebeurt nu vanaf andere websites. Bekijk hier welke steunpunten in jouw buurt actief zijn.

Kan ik als vereniging ook ondersteuning en advies krijgen over vrijwilligerszaken?

Ja! Heb je een heel goed idee over vrijwillige inzet dat je wilt realiseren, of kun je als vrijwilligersorganisatie wel wat steun gebruiken? Neem dan contact op met Marike Broekema, projectleider van Vrijwilligers Groningen, via hallo@vrijwilligersgroningen.nl. Wij denken graag met je mee, koppelen je aan de juiste personen in ons netwerk of helpen je op weg met kennis en advies.